Издигнете вашия пламък и го слейте с Божествения Огън!

Прелюбимият Заратустра

6 август 2010 г.

Прелюбимият ЗаратустраАЗ СЪМ Заратустра.

Днес аз идвам да ви дам разбирането за техниката на издигане на вашия пламък от дълбините на вашето същество и сливането му с Божествения Огън. Тази техника се състои в прилагането на Божествените качества и Добродетели във вашия живот. Колкото повече прилагате на дело всичко добро, което носите в себе си, толкова повече се издига пламъкът във вас и се разгаря вашият вътрешен огън. И се сдобивате с нови Божествени качества и Добродетели. И се отварят нови чакри във вашия храм. И огънят започва да пламти в тях в прекрасен разноцветен пламък, осветяващ всичко около вас и разкрасяващ градината на Бога.

Това е вашата задача сега. И това е вашето най-важно Служение – образът ви на живот в това въплъщение да доведе до вашето вътрешно Озарение и Преображение. Да се отворят максимално, колкото може повече чакри и през тях постоянно да провеждате Божествената Светлина във вашия материален свят. И тази Светлина да изпълва пространството наоколо и да го обнови, преобрази и подготви за идването на Висшите Същества на Светлината при вас на Земята.

Днес аз дойдох, за да ви придам от своя Огън, и така да ви помогна да се слеете с Божествения Огън, който да изгори вашата сънливост, леност и мудност и да ви дари с Бодрост, Будност и Здрав Дух, който да срази всички прояви на вашето его, да счупи катинарите и да свали оковите от вашите сърца, и да помете всички ваши отрицателни наслоения, за да се изявят и съединят в едно общо цяло вашите Мъдрост и Божествена Любов и да се изпълни Божественото Намерение, като придобиете отново своята Девствена Чистота, но вече в материално проявление. Чистота на мислите. Чистота на чувствата. Чистота на Словото. Чистота на всичките ви тела, провеждащи безпрепятствено Божествената Светлина.

АЗ СЪМ Заратустра