Пазете се от Слънцето!

Възлюбения Хелиос

27 юли 2019 г.

Възлюбения ХелиосАЗ СЪМ Хелиос.

Днес АЗ СЪМ дойдох да дам Своя енергиен Лик. Росица Авела го прие успешно и спокойно мога да кажа, че този Мой Лик е по-добър и много по-силно действен от всички други мои ликове, които човечеството ползва в момента.

И дойдох да ви информирам, че предстоят времена на все по-засилваща се вредоносност на лъченията на слънцето. Тази вредоносност ще става все по-ясно различима за хората. Те ще започнат да забелязват, че селскостопанските растения все повече боледуват и все по-масово измират, когато са изложени постоянно на преките слънчеви лъчи. И че това, което се случва с растенията, се случва и с животните, и с хората, но доста по-бавно и по-слабо забележимо, понеже те са в движение и могат да застават на сянка или да живеят, без въобще да излизат от своите домове през най-топлите часове на деня, когато слънчевото греене е най-интензивно.

Затова става наложително да направите някои промени в начина си на живот, точно тук и сега, в този времеви момент, в случай че желаете да сте живи и здрави занапред, във времената на засилващи се повсеместни промени:

1. Спрете да гледате слънцето вече, по което и да е време. Вредоносно е за вас.

2. Спрете да ползвате слънчева вода, т.е. вода, която е стояла на открито под преките слънчеви лъчи. Пазете питейната си вода на тъмно и хладно място.

3. Спрете да сушите дрехите си директно под открито небе, на слънце. Ако сте без сушилна машина, си направете навес и простирайте под него, дори и навесът да е временен и подвижен, и направен от опъната на колове мрежа за огради от този вид, която прави най-гъстата сянка.

4. Тези, които отиват на море, е добре да знаят, че излагането на цялото тяло на слънце ще става все по-вредоносно. Най-доброто е когато са на плажа, хората да стоят на сянка и облечени с дрехи от тънки ефирни материи с дълги крачоли и ръкави и дълги рокли. А когато влизат да се къпят във водата, задължително да са с памучна шапка на главата. Когато излязат на брега, веднага да се избършат и облекат отново, без да се напичат на слънце, за да изсъхнат, както досега. Стоенето във водата също е добре да се ограничи. Да се стои във водата под слънчевите лъчи за повече от 15 минути също ще става все по-опасно!

Когато има плътна облачност, е по-различно. Тогава е безопасно по-продължително време да се къпете във водата и да стоите на плажа само по бански, без да се обличате и без да е нужно да стоите на сянка, понеже слънцето е безвредно.

5. Най-доброто, което хората могат да направят, е освен да спрат директно да гледат слънцето, да спрат да гледат и снимки на слънцето, колкото и красиви изгреви и залези да сте уловили! И ги изтрийте от паметта на апаратите си, било то мобилни телефони, таблети, компютри или различни видове преносима памет и т.н. Това ще ви помогне слънцето да ви е по-малко вредоносно, отколкото на тези хора, които са в нарушение на втората Господна Заповед и правят изображения на слънцето чрез фотографиране и видеозаснемане, и/или ги гледат, и са кармично обременени в това отношение.

АЗ СЪМ Хелиос

 

© Росица Авела

изтегли

към Послания


ЕДИНЕНИЕ
www.edinenie-vsemirno.net