Среща в Полша на 23 и 24 януари 2016 г.
Част 1

(Избрани фрагменти от срещата)

 

… Всички ние, присъстващите на тази среща, сме изключително облагодетелствани с даденото Свише указание тя да се проведе точно на 23-то число от месеца и на следващия ден. Колкото повече блага карма сътворим по време на срещата през цялото денонощие, толкова по-голямо количество отрицателна карма ще се преобразува на всички нива, с Господне приумножение.

Освен това от утре луната започва да намалява, т.е. тази нощ е нощта на пълнолунието. И който желае, може да постави вода в стъклени съдове навън под лъчите на пълната луна и да поблагодари на Бога за допълнителната защита.

Това ще бъде специална вода, тъй като освен че довечера е пълнолуние и водата ще е пълнолунна, но тази вода е налята и сложена на залез слънце на 23-то число, мястото е чисто и сме по време на среща. По-късно тази вода би могла да е много полезна за вас и много да ви помага. И е без значение дали ще замръзне и ще се превърне в лед през тази нощ, тъй като и така тя ще бъде кодирана да преобразува чуждите и вредоносни енергии под лъчите на пълната луна. Те ще проникнат в нея и ще свършат своята работа. Като я внесете утре сутринта, би било добре да я пресипете в пластмасови бутилки, тъй като пластмасата помага водата да съхрани пречистващата си сила, включително и по време на път. И когато се приберете у дома, бихте могли да напръскате навсякъде с нея – цялото пространство на жилището, близките си и домашните любимци… – всичко, което пожелаете, и всеки, който пожелае, от вашето обкръжение. В трудни моменти може да пръскате и себе си.

Пълнолунната вода преобразува всички чужди енергии. Затова ако някой си купи вещи втора употреба и ги напръска с пълнолунна вода, особено ако е по време на намаляваща луна, всички чужди енергии се преобразуват и вещта става като съвсем нова. А ако желаете да продадете някоя своя вещ, също би било много добре преди това да я напръскате с пълнолунна вода, за да се преобразуват вашите собствени енергии, пропити във вещта, преди да започне да я използва някой друг.

Ще отделим особено внимание на извършването на Духовната практика „Прошка с ближния”. Би било добре всеки да поиска и даде прошка на всеки по 3 пъти, тъй като това е една от най-важните работи за извършване в Духовността по време на нашата среща днес, на 23-то число, която улеснява и приумножава преобразуването на отрицателната карма у всеки от нас. Всичко, което ще вършим през днешния ден, след като изречем призива за 23-то число, ще помага за преобразуване на отрицателната карма за целия следващ месец.

Сега ще направим по-голямо прекъсване, за да може всеки, който желае, да си напише писмото до Господ Сурия, с което да Го помоли за помощ за преобразуване на собствената му илюзорна част – егото, през следващия месец. Ще имате време на спокойствие да призовете ангелите-вестоносци да занесат това ваше писмо на Господ Сурия и да го изгорите след това. Ще имате достатъчно време и за Прошката. Както вече знаете, най-добре е тази Духовна практика да се извършва насаме между двамата души, които си взимат прошка, в случая най-удобно ще бъде това да става във вашите стаи. А тук, където провеждаме срещата и обикновено има хора, ще бъдем без извършване на Прошка.

Следва продължение.